Auton romutus - Maksuton romuauton nouto kierrätykseen. Tilaa helposti verkossa.

 0400 460 440

Helposti eroon vanhasta autosta

Pääset vaivattomasti eroon aikansa palvelleesta ajoneuvosta -  soitto meille riittää. Noudamme romuautot Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Sipoon, Pornaisten ja Mäntsälän seuduilta ja sopimuksen mukaan myös muualta Suomessa. Edellä luetelluilla alueilla teemme noudon ilmaiseksi. Voit myös tutustua Hinausautokeskuksen auton romutus-sivuun, he hakevat romuautot myös muualta Uudenmaan alueelta. 

Noudamme ajoneuvon ja toimitamme sen lähimpään Kuusakoski Oy:n toimipisteeseen romutettavaksi. Kuusakoski Oy on pohjoismaiden johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallinen jalostaja ja toimittaja, joka käsittelee käytöstä poistetun ajokkisi asianmukaisesti ja ympäristövastuullisesti.

Ajoneuvon noudon yhteydessä täytämme asianmukaisen luovutustodistuksen minkä lisäksi Kuusakoski Oy lähettää sinulle vielä virallisen romutustodistuksen. Romutustodistus päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (ajoneuvovero, vakuutukset ym.).

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen, saat välittömästi sähköpostiisi vahvistusviestin. Jos kuitenkaan et sitä saa, ole ystävällisesti yhteydessä; hinauspalvelu@vika-auto.fi tai 0400 460 440.

NOUDAMME ROMUAUTOSI MAKSUTTA

Romuautojen nouto tapahtuu arkisin klo 8 - 16 välillä, 5 arkipäivän sisään siitä kun olemme vastaanottaneet romutuslomakkeen.


Yhteistyössä Kuusakoski

Olemme Kuusakoski Oy:n valtuuttama kelpokerääjä, joka takaa keräystoiminnan vastuullisuuden ja asiakas saa asiaankuuluvan romutustodistuksen.


Valtakirja

Mikäli tilaat auton romutuksen omistajan puolesta, tarvitset omistajalta kirjallisen suostumuksen romutukselle. Täytetyn valtakirjan voit liittää sähköiseen tilaukseen. 

Lataa valtakirja tästä

Tilaa nouto kätevästi verkossa