24H päivystys vuoden jokaisena päivänä!

 0400 460 440

Helposti eroon vanhasta autosta

Pääset vaivattomasti eroon aikansa palvelleesta ajoneuvosta -  soitto meille riittää. Noudamme romuautot Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Sipoon, Pornaisten ja Mäntsälän seuduilta ja sopimuksen mukaan myös muualta Suomessa. Edellä luetelluilla alueilla teemme noudon ilmaiseksi. Voit myös tutustua Hinausautokeskuksen auton romutus-sivuun, he hakevat romuautot myös muualta Uudenmaan alueelta. 

Noudamme ajoneuvon ja toimitamme sen lähimpään Kuusakoski Oy:n toimipisteeseen romutettavaksi. Kuusakoski Oy on pohjoismaiden johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallinen jalostaja ja toimittaja, joka käsittelee käytöstä poistetun ajokkisi asianmukaisesti ja ympäristövastuullisesti.

Ajoneuvon noudon yhteydessä täytämme asianmukaisen luovutustodistuksen minkä lisäksi Kuusakoski Oy lähettää sinulle vielä virallisen romutustodistuksen. Romutustodistus päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (ajoneuvovero, vakuutukset ym.).

Täytettyäsi ja lähetettyäsi lomakkeen, saat välittömästi sähköpostiisi vahvistusviestin. Jos kuitenkaan et sitä saa, ole ystävällisesti yhteydessä; hinauspalvelu@vika-auto.fi tai 0400 460 440.Soitto meille riittää, noudamme romuautosi maksutta

Romuautosta pääset helpoiten eroon soittamalla numeroomme  0400 460 440. Voimme silloin saman tien sopia sinulle parhaiten sopivan ajankohdan noudolle. Romuautojen nouto tapahtuu arkisin klo 8 - 16 välillä, 5 arkipäivän sisään siitä kun olemme vastaanottaneet romutuslomakkeen. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla hinauspalvelu@vika-auto.fi tai jättää meille viestin yhteydenottosivullemme:

Ota yhteyttä

Tästä linkistä voit ladata valtakirjan ajoneuvon luovuttamiseksi romutukseen. Anna valtakirja kuljettajallemme, kun ajoneuvo noudetaan.

Lataa valtakirja tästä

Kuusakosken Autopurkaamopalvelut

Olemme Kuusakoski Oy:n valtuuttama kelpokerääjä, joka takaa keräystoiminnan vastuullisuuden ja asiakas saa asiaankuuluvan romutustodistuksen.