24H päivystys vuoden jokaisena päivänä!

 0400 460 440

Akkuongelmat ovat nykyään yleisiä – akkupalvelu auttaa

Tänä päivänä lähes kolmannes matkan keskeytymisistä johtuu erilaisista vioista akussa tai virransyötössä. Akun käyttöikä on nykyaikaisessa autossa usein entistä lyhyempi johtuen autojen runsaista sähkölaitteista ja lyhyistä ajomatkoista, joilla akun latautuminen jää toistuvasti vajaaksi. Jo viisivuotias akku saattaa olla siinä kunnossa, ettei se enää kovalla pakkasella jaksa suoriutua tehtävistään.

Akku kannattaakin tarkistuttaa ja vaihtaa jo ennen käynnistymisongelmien syntymistä. Tielle jääminen on aina hankalampaa ja kalliimpaa kuin viisas ennakointi.

Uusi, tehokas akku paikoilleen yhdellä puhelinsoitolla

Akkupalvelumme on helppo tapa saada ajoneuvoosi uusi akku, paikoilleen asennettuna. Luonnollisesti testaamme ensin nykyisen akkusi ja vasta tarpeen vaatiessa asennamme sen tilalle uuden.

Käytämme vain markkinoiden luotettavimpia akkuja ja autamme sinua valitsemaan juuri sinun ajoneuvoosi ja budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

Akun vaihto uuteen onnistuu meiltä myös tien päällä, jos vika tulee yllättäen. Siinä tapauksessa soita päivystykseemme  0400 460 440

Vaivattomampaa on kuitenkin varmistaa akun kunto ja vaihdattaa se hyvissä ajoin ennen ongelmien syntymistä. Ota yhteyttä ja anna meidän akkupalvelumme hoitaa asia:

Ota yhteyttä