Helposti eroon vanhasta autosta

Pääset vaivattomasti eroon aikansa palvelleesta ajoneuvosta -  soitto meille riittää. Noudamme romuautot Järvenpään, Tuusulan, Keravan, Sipoon, Pornaisten ja Mäntsälän seuduilta ja sopimuksen mukaan myös muualta Suomessa. Edellä luetelluilla alueilla teemme noudon ilmaiseksi.  

Noudamme ajoneuvon ja toimitamme sen lähimpään Kuusakoski Oy:n toimipisteeseen romutettavaksi. Kuusakoski Oy on pohjoismaiden johtava teollinen kierrättäjä ja kierrätysmetallinen jalostaja ja toimittaja, joka käsittelee käytöstä poistetun ajokkisi asianmukaisesti ja ympäristövastuullisesti.

Ajoneuvon noudon yhteydessä täytämme asianmukaisen luovutustodistuksen minkä lisäksi Kuusakoski Oy lähettää sinulle vielä virallisen romutustodistuksen. Romutustodistus päättää omistajan vastuut ajoneuvosta (ajoneuvovero, vakuutukset ym.).


Soitto meille riittää, noudamme romuautosi maksutta

Romuautosta pääset helpoiten eroon soittamalla numeroomme  0400 460 440 Voimme silloin saman tien sopia sinulle parhaiten sopivan ajankohdan noudolle. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla hinauspalvelu@vika-auto.fi tai jättää meille viestin yhteydenottosivullemme:

Ota yhteyttä

Tästä linkistä voit ladata valtakirjan ajoneuvon luovuttamiseksi romutukseen. Anna valtakirja kuljettajallemme, kun ajoneuvo noudetaan.

Lataa valtakirja tästä

Kuusakosken Autopurkaamopalvelut